0 Godzin, 0 Dni

Zarządzanie jakością i system HACCP

Cena do ustalenia
więcej terminów () mniej terminów
  • Celem szkoleń jest dostarczenie uczestnikom sprawdzonych metod zarządzania jakością, bezpieczeństwem żywności oraz w organizacjach zarówno zorientowanych komercyjnie jak i nie działających z potrzeby zysku – non profit.

  • Szkolenia najczęściej prowadzone są w formie warsztatów a wiedza doskonalona jest poprzez uczestnictwo w ćwiczeniach i treningach umiejętności.

  • Szkolenie skierowane jest do:



    * Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności HACCP w przedsiębiorstwach.

    * Decydentów odpowiedzialnych w firmach za nadzór i weryfikację systemów HACCP.

    * Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości i pracowników laboratoriów zakładowych.

    * Osób zainteresowanych nabyciem praktycznych umiejętności auditowania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności i pogłębianiem wiedzy z zakresu nowego standardu HACCP ISO 22000.

  • 0 PLN + 23% VAT za szkolenie

  • ----

  • 0 PLN + 23% VAT za szkolenie

  • ----

Szkolenia o podobnej tematyce