8 Godzin, 1 Dni

Audyt u dostawcy w przemyśle spożywczym jako narzędzie skutecznego nadzoru nad zagrożeniami

Cena do ustalenia
więcej terminów () mniej terminów
  • Definicja audytu
    Zasadność wykonywania audytów drugiej strony
    Omówienie kryteriów audytu jako źródła wymagań
    Uzasadnienie prowadzenia audytów u dostawców w przemyśle spożywczym z uwagi na odpowiedzialność producentów żywności
    Omówienie wymagań dotyczących osoby audytora
    Omówienie procesu audytu, w tym: przygotowania, przeprowadzenia oraz zakończenia audytu
    Omówienie metod audytowania podstawowych wymagań dotyczących zarządzania bezpieczeństwem żywności oraz prawa dotyczącego żywności
    Omówienie wymaganej dokumentacji związanej z procesem audytu
    Przedstawienie metod prowadzenia działań poaudytowych i doskonalących – metody, podejścia, check-listy

  • Zaświadczenie o udziale w szkoleniu

  • Szkolenie teoretyczno-praktyczne

  • Pracownicy działów: kontroli jakości, zapewnienia jakości lub działu zakupów, którzy są odpowiedzialni za nadzór nad dostawcami w przemyśle spożywczym.

  • 0 PLN + 23% VAT za szkolenie

  • ----

Szkolenie prowadzą doświadczeni i wysoko wyspecjalizowani trenerzy TÜV Rheinland Group.

Szkolenia o podobnej tematyce